televisies voor live tv

De ideale televisies voor een avondje TV kijken

Je koopt niet vaak een nieuwe tv, dus wanneer je dit doet, moet je een weloverwogen keuze maken. Zoals je van ons gewend bent helpen we je graag bij het maken van deze keuze: dit zijn volgens ons de beste tv’s van dit moment. Natuurlijk is ‘beste’ een kwestie van smaak.

We gaan in dit artikel kijken naar premium televisies. Dat zijn dus de topmodellen die voor de meeste mensen geschikt zijn. Ze zijn niet goedkoop, maar wel van hoge kwaliteit. Daarom bevelen we er maar een paar aan.

Lees hier meer over onze aanbevelingen!

Samsung Edge Led Full HD

Ben je op zoek naar een betaalbare tv? Kijk dan eens naar de Samsung Edge Led Full HD. Dit is een prima keuze met een fijne prijs-kwaliteitverhouding. Deze tv heeft een scherm van 32 inch en geeft beelden in Full HD.

Dankzij HDR-technologie krijg je heldere en scherpe beelden. Deze tv zorgt voor een goede kijkervaring zonder dat je veel geld uit te geven. Heb je nog een spaarcentje over voor je NLZIET-abonnement!

asset mms 82704099

LG Qned 4K

Vervolgens hebben we de LG Qned 4K. Deze televisie maakt gebruik van QLED- en NanoCell-technologie, waardoor je echt superieure beeldkwaliteit hebt. Deze Smart TV heeft een scherm van 50 inch, geeft hele mooie kleuren en is heel helder.

Al met al: een geweldige kijkervaring. Met een verversingssnelheid van 120 hertz en spraakbesturing is het nog makkelijker en leuker om televisie te kijken.

Samsung Neo Qled Smart 4K

Deze televisie is geschikt voor het kijken van live-tv, maar is ook erg populair onder gamers: de Samsung Neo Qled Smart 4K. Deze tv heeft een scherm van 55 inch en dankzij QLED-technologie krijg je super heldere 4K-beelden met mooi contrast en felle kleuren.

Met een verversingssnelheid van 144 hertz kun je soepel gamen en tv kijken zonder haperingen. De sterk ingebouwde speakers en de mogelijkheid om soundbars aan te sluiten zorgen voor geweldig geluid.

Samsung Oled 4K

Toch liever OLED-technologie? Kijk dan eens naar de Samsung Oled 4K. Deze tv heeft een groot scherm van 65 inch, een beeldfrequentie van 100 hertz en biedt geweldige contrasten. Je krijgt gedetailleerde beelden met diepe zwarttinten.

Met de HDR-ondersteuning zijn de beelden super helder en vol details. Bovendien heeft de tv ingebouwde 60-watt speakers voor een krachtig geluid. Er zijn dus verschillende televisies die geschikt zijn voor het kijken van live-tv. De keuze is uiteindelijk natuurlijk aan jou. Welke heeft jouw voorkeur?