coole gadgets

Leuke gadgets als relatiegeschenk inzetten

Ben je net een onderneming gestart of kan je bedrijf wel wat meer naamsbekendheid gebruiken? Een goede manier om de organisatie te promoten is door het inzetten van relatiegeschenken. Door ze te laten personaliseren met een bedrukking van je logo, bedrijfsnaam of pakkende reclameslogan maak je de giveaway heel persoonlijk. Al heb je hiervoor maar een klein budget beschikbaar, toch zijn er genoeg relatiegeschenken te vinden die relatief goedkoop zijn en hun doel bereiken. Denk maar eens aan pennen en aanstekers. Veel gebruikte items die vaak van hand tot hand gaan waardoor jouw bedrukking bij een groot publiek zichtbaar is.

Aan wie relatiegeschenken geven?

Bij het woord relatiegeschenken denk je natuurlijk in eerste instantie aan je vaste, zakelijke klanten. Tijdens de feestdagen in december of met Pasen, een zomerse giveaway voor aanvang van de vakantieperiode of bij een feestelijk jubileum van je bedrijf. En natuurlijk vergeet je ook de medewerkers niet. Af en toe verwen je hen ook met een relatiegeschenk als dank voor de inzet en trouwe diensten.

Maar wil je jouw zakelijke netwerk verder uitbreiden, dan is het goed om regelmatig met je onderneming op een beurs te gaan staan. Je deelt dan de bedrukte relatiegeschenken uit aan de bezoekers van je stand.

Hetzelfde kun je doen bij (sport)evenementen en festivals. Bang dat slecht weer roet in het eten kan gooien? Laat dan paraplus bedrukken om uit te delen aan de bezoekers. Of geef items met een bedrukking weg aan scholen bij jou in de buurt of verenigingen. Met bruikbare relatiegeschenken geef je als het ware een visitekaartje af. Maar waar het papieren kaartje vaak ergens in een la belandt wordt jouw giveaway vaak gebruikt. En daarmee valt jouw bedrukking ook bij anderen op.

Coole relatiegadgets

Met coole gadgets verblijd je jouw relaties zeker! Nu er steeds meer digitaal op afstand wordt gewerkt zijn relatiegeschenken die daarbij passen meer dan welkom. Een powerbank om de smartphone of de tablet snel op te laden, USB sticks, webcamcovers, een computer hub of de in-ear oordopjes met microfoon: allen geweldige hulpmiddelen om het thuiswerken te vergemakkelijken.

Een zeer leuke technologische gadget is ook een speaker. Een muziekje op de achtergrond maakt het werken zoveel leuker. Ook in de vrije tijd is een speaker ideaal. Om mee te nemen op vakantie of tijdens een tuinfeestje lekkere dansmuziek te laten produceren. Laat daarom speakers bedrukken en verwen er jouw relaties mee.

Zeg het met een bedrukking

Met een bedrukking op relatiegeschenken werk je niet alleen aan de naamsbekendheid. Je kunt er ook een boodschap mee uitstralen zoals duurzaamheid. Denk hierbij maar eens aan producten die vervaardigd zijn uit bamboe. Calculators, snijplanken en drinkbekers van bamboe zijn zomaar wat voorbeelden die gemaakt zijn van milieuvriendelijk materiaal. Hiermee laat je zien dat je als onderneming om een groene leefwereld geeft. Dus duurzame gadgets weggeven met jouw persoonlijke bedrukking is helemaal van deze tijd.